Thursday, December 12, 2013

در فیس بوک به ما سر بزنید:

طرز تهیه چیس با طعم های مختلف | میز غذا
قسمت مشترک : سیب زمین را خوب پوست کرده یا با کار های تیز یا با ادوات مخصوص به لایه های نازک تقسم می کنیم در یک ظرف مناسب (اگر کوچیک باشه روغن کمتری مصرف میشه) به میزان بند انگشت روغن ریخته و صبر میکنیم روغن بجوشد
قسمت های مجزا: طعمی را که می خواهیم به چیپسمان بدهیم به روغن اضافه می کنیم مثلا اگه کچاپ می خواین گوچه خشک شده پودر شده را اضافه می کنیم اگه فلفلی می خواین پودر فلفل سیاه و قرمز را اضافه می کنیم اگه طعم پرتغلی می خواین یا لیمویی از اسانس های موجود استفاده کنین همچنین پودر پوست خشک شده پرتغال هم خوب است و به همین ترتیب مجددا مشترک : بعد کمی صبر می کنیم که مواد افزودنی le roi lion 3d و کمی نمک به خوبی تفت داده شوند و سپس برش های سیب زمینی را به آهستگی و کم کم اضافه می کنیم تا برای هم مشکلی پیش نیاورند ( به هم نچسبند و خوب در روغن شناور باشند) سپس به محض آنکه رنگ سیب زمینی تغییر کرد آنرا از رون خارج می کنیم فقط مواظب هستیم که روغن آتش نگیرد پس از سرد شدن میل کنید نوش جان نویسنده : مهران کارزاری
نوشته های احتمالا مرتبط: طرز تهیه میرزا قاسمی برای نفر ابتدا بادنجان ها را شسته و خشک می کنیم ( ... عادات نوشیدن چای در کشورهای مختلف تعداد روشهای نوشیدن چای به تعداد کسانی است که چای... ته دیگ سیب زمینی با ادویه فراوان این دستور رو مهران تو کامنتا گذاشته بود چون به... طرز تهیه دوغ گاز دار این دستور و یکی از خواننده های ناشناسمون فرستاده. اول... نکاتی در خصوص تهیه مربا برای تهیه مربا باید به نکات زیر توجه کرد :...
جالب بود. فقط یک سؤإل : اینی که شما نوشته اید سیب زمینی سرخ شده است. به نظر من قاعدتا باید بعد از سرخ شدن نرم بشه. من فکر کنم برای اینکه مثل چیپس خشک بشه و زیر دندون قرچ قروچ کنه باید بذاریم توی فضای باز یه کم هوا بخوره. شاید هم اگر لایه ها خیلی نازک باشند و حسابی سرخ بشوند خودش خشک بشه. به هر حال به امتحانش می ارزه.
یه مطلب دیگه : سیب زمینی ها رو قبل از سرخ کردن طعم دار کنیم یعنی قبل از اینکه سرخ بشوند به اونها فلفل بمانیم یا مثل اینکه شما گفته اید طعمش رو توی روغنش بریزیم آیا اینجوری ادویه ها نمی سوزند ببخشید که اینقدر سؤال می کنم. به نظرم امشب باید بروم و هر دو روش رو درست کنم. بعد نتیجه رو خدمتتون عرض می کنم.
شهریور ماه ساعت : ب.ظ    عسل گفت:
اسفند ماه ساعت : ب.ظ    مینا گفت:
سلام خوب بود ولی کامل نبود.برای خشک شدن بعد از سرخ شد سیب زمینی هارو بریزید تو صافی یا رو یه دستمال تمیز که روغنش کشیده بشه.برای طعم سرکه, سیب زمینی و چن ساعت بعد از برش تو سرکه بخوابونید بعد با دسمال سرکه اشو گرفته بعد سرخ کنید
این طرز تهیه چیپس نبود که شما نوشتی چیپس فقطو و فقط باید توی کارخانه با دستگاه خشک و ترد بشه. اصلا” روغن زیاد خودش باعث نرم شدن سیب زمینی میشه بعدشم بزاری باد بخوره خشک و ترد نمیشه فقط گند میزنه. پس روغن اصلا و ابدا نباید استخری باشه. اگر این بود که با سشوار خشکش میکردیم بعد از سرخ شدن… این اداها رو درنیارین
سلام .این طرز تهیه چیپس فلفلی که شما نوشتید اشتباهه چون ادویه توی روغن می سوزه بعد از سرخ شدن باید نمک و فلفل بهش زد.در ضمن اگر سیب زمینی را با رنده ای که مخصوص چیپسی کردنه حلقه کنید و سرخ کنید اصلا نرم نمی شه چون خیلی نازکه و حسابی هم ترد می شه.من بارها و بارها این کار رو کردم.
در فیس بوک به ما سر بزنید:
دسته ها Uncategorized بستنی بهداشت و سلامت خبرها خوراکی ها درمان خانگی طرز تهیه ترشی سس و چاشنی دسر و سالاد صبحانه و میان وعده غذا در مایکروفر غذاهاي فرنگي سوپ ها پاستاها غذاهای ایرانی آش ها خورش ها دلمه ها پلو کباب ها کوکوها غذاي مردانه غذای دانشجویی غذای رژیمی غذای کودک نان ها نوشیدنی کیک و شیرینی le roi lion 3d عمومی عکس لینکهای هفته مربا معرفی جاهايي le roi lion 3d كه نرويم رستوران le roi lion 3d سفره خانه سنتی فست فود قنادی مواد اولیه میان غذا کافی شاپ کتاب و مجله گیاهی میوه ها نوشیدنی


No comments:

Post a Comment