Tuesday, December 10, 2013

لواشک انار


دستور تهیه انواع پیش غذا سالاد و اردور بهمراه روش های تهیه ترشی و مربای خانگی در این بخش قابل مشاهده میباشد همچنین آموزش کامل و تصویری غذاهای سریع و فست فودی مانند پیتزا همبرگر و ساندویج را نیز در این بخش بیاموزید ...
هنر خانه داری
آموزش هنرهای دستی و تزیینی بصورت تصویری و با قابلیت انجام توسط همه افراد جذاب ترین و جدیدترین کاردستی naruto episodes english ها با کمترین هزینه اصول چیدمان خانه و فنگ شویی محیط زندگی و ...
طرز تهیه : بادمجانها را پوست کنده و خرد کنید سپس روی آنها نمک پاشیده 1 ساعت در یخچال بگذارید تا تلخی و اب اضافه آن گرفته شود پس از این مدت بادمجانها را آبکشی کنید و با دست فشار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.
رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس 1/2 لیوان آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بدهید ماهتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در ان را بگذارید تا وقتی که آب مواد کشیده و پخته شود در پایان نیز تخم مرغ ها را روی راتاتویی بشکنید و پس از اینکه اماده شد سرو کنید.  
لواشک انار
مطالب جدید دسر سیب دارچینی خورش کدو سبز با گوشت کدو حلوایی کبابی با سس نعنا خورش لوبیا سبز با گوشت آموزش تمیز کردن لوبیا سبز آموزش تهیه باتر کرم کلاسیک انواع باتر کرم یا باتر آیسینگ پلو زعفرانی ژله گلدار رولت سینه بوقلمون و سبزیجات لواشک انار
ایران گویا | بانوکده | برای عشق | تور | تور اروپا | دوربین مداربسته | سایت آشپزی ما | طوطی | فال و طالع بینی فالگو | فلزیاب | مجله اینترنتی پونک | مرجع گرافیک ایرانیان | پرسپولیس | پسر تنها | کدبانوی ایرانی | تبادل لينک رايگان


No comments:

Post a Comment