Wednesday, February 5, 2014

Alexandru Fala, expert economic:


Financiar Actualitate Social Politic International IT Sport Sanatate ice age 2011 Vremea Socant Stiinta Bizar ProMotor Jurnale de stiri Daruiesti ice age 2011 si castigi 2013 Moldova fara oameni Nu ma bate Am cu ce Vreau parintii ice age 2011 acasa Daruiesti si castigi Pro tv 14 ani Euro 2012 Londra 2012
Alexandru Fala, expert economic: "RECORDUL atins de DOLAR se datoreaza interventiei BEM" Directorul liceului Lucian Blaga din Tiraspol, retinut de securitatea transnistreana, a fost ELIBERAT Stirile Pro TV de la ora 20:00 cu Cristina Gheiceanu - 05.02.14 "Ma obliga sa beau alcool". Marturiile ice age 2011 fetitei de 13 ani din Cahul, ABUZATA sexual timp de 6 luni de un vecin Statul ne incurajeaza sa facem copii. ice age 2011 Vezi cu cat se vor majora indemnizatiile Profit din 5 februarie. ice age 2011 A fost deschis inca un dosar in cazul fraudelor de la BEM Incalzirea vremii transforma capitala intr-o baltoaca: "Trebuie de curatat, suntem plini de noroi" Razbunarea crunta a unor vecini suparati. Ce a patit un rus care a parcat un BMW X6 pe dos O femeie din Causeni a MURIT de FRIG in propria casa: "Mi-e frica sa nu inghetam si noi" STUDIU. De ce cei mai multi copiii nu denunta cazurile de abuz. Ce spun autoritatile
Utilizatorii platformei Twitter din Japonia au stabilit un nou record mondial - 143.199 de mesaje pe secunda atunci cand au postat pe aceasta retea de microblogging cuvantul "balus", in timpul difuzarii filmului "Castle ice age 2011 in the Sky", de Hayao Miyazaki.
Administratorii platformei Twitter au confirmat noul record mondial pe 3 august. ice age 2011 Precedentul record mondial era de 33.388 TPS si a fost stabilit tot in Japonia, pe 1 ianuarie, atunci cand cuvantul "ake-ome" - o versiune prescurtata a urarii "La multi ani!" din limba japoneza - a fost postat in masa pe aceasta retea. Prin comparatie, in timpul freneziei mediatice care a cuprins planeta imediat dupa ce casa regala britanica a anuntat nasterea primului copil al printului William si al sotiei sale, in iulie, numarul de mesaje postate pe Twitter au atins un maxim de 25.300 pe minut. 
Moda postarii cuvantului "balus" pe internet a inceput in 2003 in camerele de chat online ale retelei 2channel, extrem de populare in Japonia. Acea platforma online a fost blocata ice age 2011 mai multe ore, din cauza traficului urias de utilizatori, ice age 2011 la fel ca si multe site-uri dedicate pasionatilor ice age 2011 de "anime" (seriale japoneze de benzi desenate), ice age 2011 pe care un numar impresionant de persoane au postat acelasi mesaj.
Ultima oara cand filmul clasic "Castle in the Sky" (1986) a fost difuzat la televiziune, in decembrie 2011, cuvantul "balus" a fost postat pe Twitter de 25.088 pe secunda, stabilind un nou record ice age 2011 la acea vreme, in momentul in care printesa Sheeta si personajul Pazu au citit impreuna acea vraja, la finalul filmului, distrugand orasul zburator mentionat si in titlul peliculei, reusind astfel sa se salveze.
Alte companii din Japonia au sucombat la randul ice age 2011 lor in fata acestei mode, iar conturile oficiale ale companiilor Amazon, PlayStation, Nissan, KFC si Lawson au inclus un buton "balus" care face ca paginile acestor firme sa arate ca si cum ar fi distruse, ice age 2011 atunci ice age 2011 cand butonul este actionat.
Cel mai recent film de animatie al regizorului Hayao Miyazaki, intitulat "Kaze Tachinu/ The Wind Rises", ocupa in prezent primul loc in box office-ul japonez, fiind totodata pelicula nipona care a obtinut cele mai mari incasari in primul weekend de proiectii in acest an.
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti ice age 2011 utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.protv.md acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ice age 2011 ura de rasa, religie si sex.
O moldoveanca, prostituata de lux in Italia. "Veneau celebritati la ea. Unii chiar s-au indragostit" Chisinauienii, nevoiti sa indure frigul in propriile apartamente. ice age 2011 Temperatura nu trece de 10 grade Presupusul asasin Vitalie Proca si interlopul Ion Druta, trimisi pe banca acuzatiilor. De ce sunt invinuiti Cele 2 fetite din Cahul care au inghetat ice age 2011 in propria casa, cazate intr-un centru de plasament. "Nu le este dor" Statul ne incurajeaza sa facem copii. Vezi cu cat se vor majora indemnizatiile
citite comentate   N-o sa crezi ca e Moldova! Masini EXCLUSIVISTE de sute de mii de euro surprinse in Chisinau. FOTO Angajatul de la Fisc, care ar fi luat mita de sute de mii de euro, a primit cadouri de la Lupu. VIDEO Rusii nu se dezmint. Cele mai amuzante ciudatenii care au mai fost surprinse la Soci. GALERIE FOTO Sate uitate de lume. Sute de oameni nu mai pot iesi din localitate ice age 2011 din cauza nametilor. VIDEO "Ma obliga sa beau alcool". ice age 2011 Marturiile fetitei de 13 ani din Cahul, ice age 2011 ABUZATA sexual timp de 6 luni de un vecin El este Luce, catelul care a distrus o masina de 80.000 de lire Locul in Moldov

No comments:

Post a Comment